Brystbombe gift igen i hemmelighed

Det vækkede nysgerrighed hos journalister, da den 46-årige skuespillerinde Pamela Anderson dukkede op med en stor diamantring på sin finger ved et velgørenhedsarrangement i Los Angeles. Og det viser sig, at ringen kommer fra et nyligt ægteskab med eksmanden Rick Salomon.

- Vi er meget lykkelige. Vores familier er meget glade, og det er alt, der betyder noget, siger Anderson ifølge ABC News.

Parret blev gift for første gang i oktober 2007, men blev separeret blot to måneder efter. Efterfølgende blev de dog spottet sammen på en ferie på Hawaii.

Filmproduceren Rick Salomon har tidligere været gift med skuespillerinderne Elizabeth Daily, som har lagt stemme til adskillige tegnefilm og Shannen Doherty, der spillede Brenda Walsh i tv-serien "Beverly Hills 90210". Pamela Andersons nye mand er dog formentlig mest kendt for at have lavet en sexvideo med realitystjernen Paris Hilton.

Anderson har til gengæld haft smag for musikere. Brystbomben har tidligere været gift med trommeslageren Tommy Lee og sangeren Kid Rock.

Newspaq

 

Dagens Gossip