Brystbombe og spindoktor dyster i nyt tv-show

Hvad sker der, når ti kendte danskere efterlades i den afrikanske jungle uden mad og rent tøj, og hvor de i direkte dueller med hinanden skal kæmpe for at få mad?

Det giver et nyt TV3-program snart svaret på.

I programmet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra" kommer deltagerne til at stå over for nogle af deres værste fobier, og de kommer til at sætte tænderne i ting, som de ikke troede, var spiselige.

Og det er en blandet flok af kendte danskere, som har sagt ja til at deltage i programmet.

Den tidligere Se & Hør-chef, spindoktor og politiske kommentator Henrik Qvortrup har pakket kufferten og er fløjet sydpå, ligesom tv-personligheden Anni Fønsby og den tidligere cykelrytter Jesper Skibby har gjort det.

De får selskab af sangerinden Inez Gavilanes, realitystjernen Gustav Salinas, skuespilleren Margrethe Koytu, danseren Stine Kronborg, entertaineren Amin Jensen, sangerinden Sisse Marie og stand-up komikeren Torben Chris.

"Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra" blev første gang vist i England i 2002 og har fået millioner af seere. Sidenhen er formatet blevet efterlignet i flere andre lande. 

Danske Gitte Nielsen vandt den tyske udgave af programmet i 2012. Også supermodellen Janice Dickinson, den britiske tv-personlighed Katie Price og den tidligere professionelle fodboldspiller John Fashanu har deltaget i tv-programmet.

Den danske vinder af programmet kan rejse hjem med 250.000 kroner i kufferten og titlen som konge eller dronning af junglen.

Newspaq

 

Dagens Gossip