BSV forstærker sig med rutineret landsholdsstreg

Det var som ventet den mangeårige landsholdsstjerne Michael V. Knudsen, der var hovedpersonen, da håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg fredag præsenterede en ny stjernespiller ved et pressemøde.

35-årige Knudsen har siden 2005 optrådt for Flensburg-Handewitt i den tyske Bundesliga, men vender fra næste sæson tilbage til den danske liga, hvor han tidligere har spillet for Viborg og Skjern.

- Jeg er rigtig glad for at være hernede i Tyskland, og det har været svært at tage skridtet tilbage til Danmark, men jeg har altid gerne ville slutte min karriere i Danmark, siger Michael V. Knudsen til Bjerringbro-Silkeborgs hjemmeside.

- Nu var der så muligheden for at komme til Bjerringbro-Silkeborg, og den var så spændende, at jeg ikke kunne lade den gå, lyder det fra Knudsen, der har skrevet en kontrakt gældende for de næste tre sæsoner.

Stregspilleren har spillet på det danske landshold i 14 år. Han er noteret for 229 landskampe og var med i truppen, der blev europamestre i 2008.

Nu håber han, at han med skiftet til BSV kan føje en DM-titel til samlingen.

- Sportsligt er det en topklub med rigtig gode spillere på alle positioner, og jeg føler virkelig, at det er hold, der kan gå hele vejen næste år.

- Det er et godt hold med en god træner, så jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne spille med helt i toppen og endda også vinde et DM, siger Michael V. Knudsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip