BSV slår Aalborg: Slipper for KIF i DM-semifinale

Bjerringbro-Silkeborg gjorde søndag rent bord i første del af herrernes håndboldslutspil.

Udesejren på 28-25 over Aalborg Håndbold var den sjette sejr ud af lige så mange mulige og sikrer BSV førstepladsen i den ene pulje.

Dermed slipper holdet for at møde DM-favoritten KIF Kolding København i semifinalen. BSV møder i stedet Skjern, mens Aalborg får fornøjelsen af KIF.

Der var tale om en regulær finale i slutspillets pulje 2, og BSV kunne nøjes med uafgjort i kraft af et point mere end Aalborg inden sidste spillerunde.

BSV var hele tiden et lille skridt foran i første halvleg, men pauseføringen lød dog på knebne 13-12. Sloveneren Sebastian Skube førte an med fem scoringer i kampens første 30 minutter.

Nordjyderne kom bedst ud efter pausen, og efter to minutter sørgede norske Håvard Tvedten for kampens første Aalborg-føring til 14-13.

Men i slutfasen viste BSV sig bedst og kørte en tremålssejr hjem. Det var ikke mindst Nikolaj Øris Nielsens fortjeneste. Han blev kampens topscorer med 10 mål.

I puljens anden kamp sluttede GOG af med en udesejr på 29-28 over HC Midtjylland. Dermed tager fynboerne tredjepladsen foran midtjyderne.

Tobias Møller og Minik Dahl Høegh scorede begge otte mål for GOG.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip