BSV slår Århus Håndbold efter tæt afslutning

10/11/2014

Det lignede længe en stensikker sejr, men håndboldspillerne i Bjerringbro-Silkeborg måtte til sidst slide hårdt for de to point i den enlige kamp i Boxer Herreligaen mandag aften.

Midtjyderne vandt med 29-27 på hjemmebane over Århus Håndbold i en kamp, hvor det hele syntes afgjort allerede efter 21 minutters spil, da stillingen var 13-5.

Men aarhusianerne kæmpede sig stærkt tilbage i kampen, og efter pausen lykkedes det på et mål af Morten Bjørnshauge at få udlignet til 23-23.

Det var imidlertid skønne, spildte kræfter for gæsterne, der fulgte med til 26-26, men trods kraftanstrengelsen måtte rejse tomhændede hjem.

Nikolaj Øris Nielsen gjorde det til 27-26 for hjemmeholdet, og med mindre end et minut tilbage øgede venstrefløjen Stefan Hundstrup til 28-26, og så var den tætte kamp afgjort.

Dermed må Århus Håndbold fortsat finde sig i en placering uden for top-8, der giver adgang til slutspillet. BSV rykker til gengæld to pladser frem og er nu nummer seks.