Bundesligasucces overrasker Hjulmands danske assistent

Det danske trænerteam i Mainz har fået en god start på Bundesligaen. Efter fem spillerunder blander klubben sig i toppen i kraft af to sejre og tre uafgjorte kampe.

Det er mere, end assistenttræner under Kasper Hjulmand, Keld Bordinggaard, havde forventet

- Succesen kommer også lidt bag på mig. Jeg havde ikke forventet, at vi var ubesejrede efter fem kampe. Jeg havde troet, at vi skulle bruge længere tid på at nå så langt, som vi er kommet, siger Keld Bordinggaard til Ekstra Bladet.

Den gode ligastart lå ellers ikke i kortene. Som optakt til ligapremieren led Mainz overraskende nederlag i både Europa League og den tyske pokalturnering.

- Men vi havde også mistet tre profiler samt yderligere tre offensive spillere. Læg dertil at fem spillere havde været til VM og derfor kom senere hjem. Det gav os en problemfyldt start.

- Men da vi fik tre offensive spillere ind (Jonas Hofmann, Jairo og Filip Djuricic) var det lige som en ny start for os. Det var, hvad vi havde brug for, forklarer Bordinggaard.

Ud over ham er også Flemming Pedersen en del af Hjulmands trænerteam i den tyske klub.

Dens næste opgave er fredag aften, når holdet hjemme møder Hoffenheim, der også har fået en god sæsonstart med ni point.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip