Bundholdet Esbjerg nedjusterer målsætning i Superligaen

Efter at have opnået placeringer som nummer fem og fire i de seneste to sæsoner i Superligaen må Esbjerg indstille sig på en slutplacering i den nedre region i denne sæson.

Med otte spillerunder tilbage ligger den vestjyske klub nummer 10 og skal koncentrere sig om at holde FC Vestsjælland bag sig - afstanden er seks point - for at undgå nedrykning.

Den skuffende sæson får klubbens formand Leif Thomsen til at nedjustere målsætningen, som inden denne sæson lød på top-seks.

- Vores mål fremover vil være en placering fra fem til otte i Superligaen, og så skal vi en gang imellem poppe op og være med i Europa – enten via pokalen eller via Superligaen, siger Leif Thomsen til jv.dk og fortsætter.

- Det bliver EfB’s erklærede målsætning i mange år fremover, tror jeg, og det vil ikke ændre noget, selv om vi laver en Saint-Etienne igen, siger Thomsen med hentydning til sejren over det franske hold, som i 2013 banede vej til Europa League-gruppespillet.

Esbjerg har stadig mulighed for at kvalificere sig til et nyt europæisk eventyr i næste sæson, da klubben er i semifinalen i DBU Pokalen, hvor det blev 1-1 ude mod FC København i den første semifinale.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip