Burgaard: Energi fra Sverige-triumf skal bære os videre

De danske VM-spillere skal huske at nyde den mindeværdige oplevelse, de fik med 26-19-sejren over Sverige søndag aften, men fra mandag skal fokus rettes mod de næste opgaver.

Sådan lyder det fra en lykkelig Louise Burgaard, efter at hun sammen med holdkammeraterne var blevet hyldet af et begejstret publikum.

- Det er den slags oplevelser, man lever for som håndboldspiller, siger hun.

- Vi skal virkelig dyrke, at vi har haft sådan en fed kamp. Vi skal tage energien fra denne kamp med, men vi skal også sørge for at komme videre, siger Louise Burgaard.

Med sejren sikrede håndboldkvinderne, at de er med ved VM helt indtil søndag, fordi taberne af kvartfinalerne skal fortsætte videre til placeringskampe om 5.- til 8.-pladsen.

Samtidig er danskerne klar til OL-kvalifikationsturneringen, der skal afvikles til foråret.

- Det er simpelthen så dejligt. Det var lidt af hurdle, vi skulle over. Det viser bare, at det ikke betyder så meget, om man bliver nummer et eller fire i puljen. Hvis du er skarp i 1/8-finalen, kan du ende med at gå hele vejen, siger Louise Burgaard.

Nu venter altså et møde med rumænerne, som ved EM sidste år viste sig som en besværlig modstander i den indledende runde, hvor Danmark først i sidste sekund fik udlignet til 29-29.

- Rumænien bliver en hård modstander. Jeg er overrasket over, at de slog Brasilien, men det er et stærkt mandskab.

- Ved EM fokuserede vi meget på deres store stjernespiller Cristina Neagu, men så kom der bare en masse mål fra deres højre back. Det viser, at de ikke bare har gode individualister, men også et godt hold, advarer Louise Burgaard.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip