Burgaard i blodbad: Troede næsen var brækket

Blodet og tårerne flød, da Louise Burgaard torsdag aften kom i nærkontakt med en norsk albue og måtte gå fra banen med det, der lignede en alvorlig skade på næsen.

En brækket næse kunne have kostet bagspilleren deltagelsen i de kommende kampe, og Burgaard frygtede selv det værste, da hun lå på halgulvet.

- Ja, jeg troede, den var brækket, for jeg hørte et knæk. Men måske var det, da huden revnede. Jeg er virkelig glad for, at det ikke gik værre, siger hun.

Hun slap med en flænge hen over næseryggen, og hun er helt klar til at spille lørdag eftermiddag mod Polen.

Faktisk var Burgaard klar til at gå på banen igen mod nordmændene, men blodtuden tvang hende til at blive i omklædningsrummet.

- Jeg spurgte på vejen ud af banen, om lægen ikke bare kunne sætte noget på næsen, så jeg kunne komme på banen igen, men det var jo lidt af et blodbad, så det skulle lige stoppes først, siger Burgaard

Hun beskriver uheldet som hændeligt og som den slags, der sker i kampens hede.

- Den norske spiller ville lave et indspil til stregen og fik sin albue op i min næse. Men min næse er åbenbart ret modstandsdygtig, for hun fik også en revne i albuen, griner Louise Burgaard.

Nu ser hun frem til mødet med polakkerne lørdag klokken 16. Danskerne har kniven for struben i alle tre indledende kampe - og selv tre sejre giver ingen garanti for en plads i semifinalen.

- Polen har slået Rusland ud, og det er en præstation i sig selv. Alle holdene i mellemrunden virker meget formstærke, så det bliver svært hver gang.

- Kampen mod Polen bliver helt anderledes end den mod Norge. De er meget fysisk stærke og har en spiller på næsten to meter. Men jeg håber, vi kan få gang i vores kontraspil mod dem, siger Burgaard.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip