Burhan G afslører: Venter barn med kæresten

Det er fire år siden, at sangeren Burhan G fandt sammen med psykologen Sarah Zobel, og nu har deres kærlighed endelig båret frugt. Parret venter nemlig et barn, bekræfter Burhan G's manager, Torben Ravn, overfor Ritzau Fokus

Nyheden deler Burhan G selv på sin Instagram-profil, hvor han har uploadet et billede af Sarah Zobels mave med et hjerte tegnet på.

- Hej verden! Jeg elsker dig allerede, skriver sangeren til billedet, og lykønskningerne strømmer allerede ind fra de mange fans, der følger sangeren på det sociale medie.

Sarah Zobel har allerede har to børn fra sit tidligere ægteskab med balletdanseren Alexander Kølpin, men det er første gang, Burhan G skal være far.

Det er noget, han længe har glædet sig til:

- Jeg vil sidde og nyde hvert øjeblik og kigge på min baby og tænke: "Om to sekunder er du voksen og fri og har fået kørekort, men hold kæft, hvor var det dejligt, da jeg kunne tage dig op om morgenen, fordi du græd, og du kunne mærke din fars varme og hans hjerte, og det fik dig til at falde til ro." Hold kæft, det må være stort, har sangeren tidligere sagt til Euroman.

Se billedet herunder:

 

Hello World! I love you already!

Et billede slået op af Burhan G (@burhang1) den

22. Jun 2015 kl. 3:32 PDT

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip