Byrådsmedlem fængslet: Smuglede kilovis af kokain

Et tidligere socialdemokratiske medlem af Horsens Byråd er fængslet for at have smuglet kilovis af kokain og heroin til Horsens.

Ifølge Horsens Folkeblad blev den tidligere lokalpolitiker Yunus Coban sammen med tre andre mænd anholdt af Task Force Vest den 29. november sidste år.

Politiets specialenhed holder stadig kortene tæt ind til kroppen i narkosagen, men indtil videre står det klart, at de varetægtsfængslede mænd er sigtet for at have indsmuglet kilovis af kokain og heroin til Horsens.

De euforiserede stoffer er blevet købt i den hollandske by Deventer, hvorfra de blev transporteret til Tyskland og videre til den østjyske by.

Læs også: Skjulte kokain for en million kroner blandt jumbobøger: 24-årig dansker fængslet i Tyskland

Indsmuglingen af stofferne har ifølge det lokale medie fundet sted i den periode, hvor Yunus Coban sad i Horsens Byråd.

I oktober sidste år bad han om at blive fritaget fra sin plads i byrådet i utide med den begrundelse, at han havde fået opfyldt drømmen om at komme i lære som rejsemontør.

Nu viser det sig meget vel, at eks-politikeren har tjent til livets dessert på ulovlig vis.

Yunus Coban skulle eftersigende nægte sig skyldig i sagen, der indtil videre er blevet ført for dobbeltlukkede døre, og derfor er nyheden først sluppet ud til offentligheden nu.

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip