Byret forlænger fængsling af 30-årig for sygehusdrab

Den 30-årige kvinde, som er sigtet for at have begået i alt tre drab og et drabsforsøg på Nykøbing Falster Sygehus, skal sidde varetægtsfængslet i yderligere fire uger.

Det har en dommer i Nykøbing Falster besluttet tirsdag kort efter middag.

Retten i Nykøbing Falster mener, at der er begrundet mistanke om, at kvinden er ophavsmand til ét dødsfald og drabsforsøget.

Det samme er Østre Landsret og Retten i Nykøbing Falster også tidligere kommet frem til.

Den 30-årige kvinde nægter sig skyldig i sigtelsen, og hendes forsvarsadvokat, Jørgen Lange, kærer kendelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

- Beviserne bliver svagere og svagere, og jeg er uenig i, at min klient kan påvirke efterforskningen af sagen, siger Jørgen Lange.

Han mener desuden, at efterforskningen trækker ud.

- Jeg synes, der er gået for lang tid, siger han.

Kvinden blev anholdt af politiet søndag 1. marts. Dagen efter blev hun fremstillet i et grundlovsforhør og har siden siddet varetægtsfængslet.

På Facebook skrev den sigtede selv på dagen for sin anholdelse, at hun havde haft den værste nattevagt nogensinde. Og at hun var parat til at hænge sig.

Politiet mener, at hun på vagten slog to mænd og en kvinde ihjel, og at hun derudover forsøgte at dræbe en fjerde, en kvinde.

Det skal være sket ved, at hun intravenøst gav dem et ukendt præparat, fremgår det af sigtelsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip