Byret redder rockerborg fra øjeblikkelig nedrivning

Retten i Glostrup har reddet MC-klubben Satudarah fra at få klubhuset i Bagsværd revet ned her og nu.

Det skriver Politiken.

Kendelsen betyder, at Gladsaxe Kommune ikke kan gennemføre en beslutning fra juni 2014 om at ekspropriere ejendommen øjeblikkeligt med henvisning til, at kommunen i forbindelse med en trafiksanering vil etablere en vendeplads for lastbiler på ejerens grund.

Ejeren af huset på Laurentsvej i Bagsværd, Nadim Khan, har lagt sag an mod kommunen for at få kendt beslutningen om ekspropriation ugyldig.

Nadim Khan mener, at hvis ekspropriationen gennemføres, vil ejendommen blive revet ned, før den sag, han har anlagt, er afgjort. Derfor stiller han krav om, at kommunernes planer om at rive huset ned udskydes.

Det krav har retten i Glostrup fulgt.

- Det er jo oplagt, at sådan en klage har opsættende virkning, siger professor Peter Pagh, der er ekspert i miljøret, og som har skrevet lærebøger om regulering af fast ejendom, til Politiken og fortsætter:

- Havde man anvendt planloven, skulle det have været indbragt for Natur- og Miljøklagenævnet, og det ville have medført opsættende virkning.

På Christiansborg har flere politikere tidligere udtrykt forståelse for Gladsaxe Kommunes planer om ekspropriation.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip