Camilla så kvinde mobbe udviklingshæmmet: 'Hold kæft, du burde skamme dig'

- Virkelig, hvor er folks respekt nu til dags!

Sådan indleder Camilla Binne Kronmann et indlæg på Facebook, hvor hun må have luft for en oplevelse, hun havde i et fitnesscenter i går.

Ifølge den unge pædagogisk assistent-studerende var hun nemlig vidne til, at en udviklingshæmmet pige blev verbalt overrumplet i omklædningsrummet hos Fitness DK i Taastrup.

Læs også: Mors åbne brev efter forfærdelig Bakken-tur: Du gjorde min søn fortræd

Ved siden af Camilla Binne Kronmann stod en udviklingshæmmet pige, som var ved at tørre sig med sit håndklæde. Pludselig siger en kvinde på 25-30 år til sin veninde:

- Jeg tror vidst hun er gået forkert den frøken, så vidt jeg ved er her et motionscenter og ikke et mongolcenter, husker Camilla Binne Kronmann.

- Det var kun mig, der greb hen, gik hen og sagde, at hun ikke skulle tage sig af det, og at hun er god nok for den hun er, forklarer den forargede unge kvinde til Dagens.dk og tilføjer, at den handicappede pige var alene i fitnesscentrets omklædningsrum.

Den udviklingshæmmede pige blev selvsagt enormt ked af det.

Læs også: Kvinde talte ondt om autistisk dreng i Legoland: Se morens geniale svar

- Hvilket var som tusind knivstik i mit hjerte, så jeg kunne ikke lade være med at afbryde, så jeg siger højt og tydeligt “hold kæft hvor burde du skamme og flove dig gevaldigt meget!” Hvor jeg efterfølgende får at vide, at jeg nok er den værste snob, hun længe har set, skriver Camilla i indlægget på Facebook.

Hun er dybt rystet over episoden og ønsker at andre skal høre om episoden, så lignende ting ikke sker i fremtiden. For som hun også skriver:

- Mennesker med handicap er som sommerfugle med brækkede vinger. De er lige så smukke som de andre børn, de har bare brug for vores hjælp, til at få spredt deres vinger ud. Læs hele Camilla Binne Kronmanns opråb nedenfor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip