Canadas værter sendt ud af VM: Drømmen er væk

De engelske fodboldkvinder gjorde en ende på Canadas VM-drømme med en 2-1-sejr natten til søndag dansk tid.

Dermed er England for første gang klar til en VM-semifinale, og det bliver mod de forsvarende mestre fra Japan, som tidligere havde vundet 1-0 over Australien.

To tidlige mål af Jodie Taylor og Lucy Bronze efter 11 og 14 minutter var med til at afgøre kvartfinalen foran 54.027 tilskuere i Vancouver.

- Drømmen er væk. Det var ikke den måde, vi havde forestillet os, at det skulle ende, siger Canadas landstræner John Herdman.

- Vi havde ikke skrevet i drejebogen, at vi skulle være nede med 0-2 så hurtigt. Det gør ondt og smerter hele Canada.

- England var svære at bryde ned. De gik efter det, kredit til dem, de havde den rigtige taktik og vandt kampen, erkender landstræneren.

I semifinalen skal England nu møde Japan, som dominerede mod Australien, men havde brug for et mål af den indskiftede Mana Iwabuchi i det 87. minut for at vinde kampen i Edmonton.

- Da Australiens spillere blev trætte, sagde jeg til Mana, da jeg skiftede hende ind: Du afgør denne kamp, siger Japans landstræner Norio Sasaki.

Mens England og Japan tørner sammen i den ene semifinale, så mødes Tyskland og USA i en storkamp i den anden semifinale.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip