Canadisk superserver: Federer er bare en brik på vejen

Den canadiske tennisstjerne Milos Raonic skal finde sine velkendte superserver frem, når han fredag spiller semifinale i Wimbledon.

Modstanderen er den levende legende Roger Federer. Alene i Wimbledon er schweizeren noteret for syv titler.

Men Federers flotte cv vil 23-årige Raonic overhovedet ikke tænke på.

- Jeg spiller ikke mod den syvdobbelte mester. Jeg spiller ikke mod en mand på 32 år. Jeg spiller ikke mod en far til to sæt tvillinger. Jeg spiller ikke mod ham, der har vundet alt det, han nu har vundet.

- Jeg spiller mod en gut, som står i vejen for det, jeg vil opnå, og jeg skal fokusere på situationen og på, hvordan jeg bedst håndterer den, så jeg kan give mig de bedste muligheder for at opnå det, jeg gerne vil, siger Raonic.

Han er den første canadier til at komme i Wimbledon-semifinalen siden 1908. I det hele taget er Raonic godt kørende for tiden. I sidste måned nåede han frem til kvartfinalen ved den franske grand slam-turnering French Open i Paris.

Mens Raonic og Federer mødes i den ene semifinale, så står den anden semifinale mellem den serbiske verdenstoer Novak Djokovic og bulgarske Grigor Dimitrov, der i kvartfinalen sendte den forsvarende mester, skotten Andy Murray, ud af årets turnering.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip