Candiske kendisser fejrer nationaldag

Mange store stjerne stammer fra Amerika. Men ikke alle og ej heller de største. Nabolandet Canada har født mange kendisser, og de blev onsdag fejret og hyldet på Canadas nationaldag.

I år var der 148 lys i fødselsdagslagkagen.

På det sociale medie Twitter hyldede nogle af de canadiske stjerner deres hjemland.

Blandt andet den 21-årige popsanger Justin Bieber kom til tasterne fra Australien, hvor han p.t. opholder sig.

- Glædelig Canada dag, fra den anden side af verden. Megen kærlighed, skriver Ontario-sangeren på sin profil på Twitter, der fejrede dagen på skateboard i Sydney.

Også den 38-årige skuespiller Ryan Reynolds stammer fra Vancouver i Canada, og stoltheden over det naturrige land fik også "The Proposal"-stjernen til at hylde Canadas fødselsdag. Men Reynolds havde også plads til en lille nabovittighed.

- Jeg vil ønske Amerika glædelig Canada dag. I har fortjent det, skriver Ryan Reynolds på sin profil på Twitter og henviser til, at Canada blev forenet af tre britiske kolonier og dermed uafhængig af Storbritannien for næsten 150 år siden.

Det sociale medie Twitter mente dog, at Canadas nationaldag betød en helt særlig fejring af en helt særlig stjerne. Den verdenskendte rapper og hiphopper Drake stammer fra Canadas største by, Toronto, og han fik en unik fejring på Twitter.

- Det lyder til, at internettet siger "Vi takker dig, Canada" i kor. "Vi takker dig for Drake", skriver Twitters officielle profil på Twitter, hvis opslag blev delt af flere tusinde fans.

Canadas nationaldag er blevet fejret siden 1867, og traditionerne byder blandt andet på kager og morgenmad med canadisk ahornsirup.

Se Justin Biebers profil på Twitter her:https://twitter.com/justinbieber

Og Ryan Reynolds' her:https://twitter.com/vancityreynolds

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip