Cannabis-rester fundet i piber begravet i Shakespeares have

William Shakespeare er nok en af de mest berømte forfattere, der har levet.

Stykker som ‘Hamlet’, ‘Romeo og Julie’ og ‘Macbeth’ vil sikkert leve for evigt.

Mange beundrer hans værker, og forfattere igennem tiden, må have overvejet, hvordan han er blevet inspireret til at skrive så storslået.

Læs også: Danskerne har fjerdehøjeste forbrug af kokain i EU

Nu viser undersøgelser foretaget med den nyeste teknologi, at der var cannabis i fire tobaks-piber, man har fundet i Shakespeares have.

Piberne var udlånt til Sydafrika, hvor man har den banebrydende nye teknologi, som benytter gas til at fastslå, hvad man har røget i 400 år gamle piber.

Skulle det være en lille gang 'crack'
Udover at man i piberne fra Shakespeares have i Stratford-upon-Avon, så fandt man også andre piber i området, som viste spor af coca-blade, som man bruger til at lave kokain af.

Det er muligt, at Shakespeare kendte til koainens deliriske effekter og derfor benyttede cannabis i stedte, skriver det engelske medie The Independent.

Læs også: Verden markerer 400-året for Shakespeares død

Det er der noget, der tyder på udfra hans tekster.

I deres undersøgelser undersøgte de rester efter 24 piber, hvoraf otte indholdt Cannabis, en indholdt kokain og en havde rester af nikotin.

Det kan sikkert have været en munter forsamling, der i samtiden optrådte med Shakespeares stykker, kan man forestille sig.
 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip