Capello efter 0-1: Det var en virkelig god kamp

Ruslands landstræner Fabio Capello er skuffet på spillernes vegne, fordi de ikke fik noget ud af anstrengelserne i VM-kampen mod Belgien.

Det endte med et skuffende 0-1-nederlag til russerne, som efterlader dem med blot et point efter to kampe i gruppe H. Belgien topper gruppen med seks point og er videre til 1/8-finalerne.

- Det var en virkelig god kamp, hurtig og fysisk. Jeg er skuffet på spillernes vegne, fordi de spillede en god kamp, men de fik ikke noget ud af det, siger Fabio Capello.

Der blev buhet fra mange af de 73.000 tilskuere på Maracana, fordi kampen i lange perioder var kedelig at overvære.

- For at være ærlig er jeg meget glad for holdets præstation. Resultatet er ikke retfærdigt, men realiteterne er, at vi tabte.

- Jeg synes, at det var en fremragende kamp. Det var en intens og interessant kamp, siger Fabio Capello på pressekonferencen.

- Vi havde chancerne for at vinde kampen. Det var en fin kamp, for begge hold forsøgte at vinde den. Uheldigvis var det Belgien, som var i stand til at gøre det, lyder det fra italieneren.

Inden Belgiens afgørende mål havde Rusland haft flere nærgående forsøg mod mål, men skarpheden manglede.

- Vi spillede i størstedelen af første halvleg på kontra, og vi havde chancerne, men vi lavede fejl ved de afgørende pasninger. Og måske skød vi også lidt for overilet på mål, forklarer Fabio Capello.

/ritzau/

 

Dagens Gossip