Capello giver drop-målmand en ny VM-chance

Ved VM for fire år siden startede Fabio Capellos England med 1-1 mod USA efter et frygteligt drop af målmand, Robert Green.

Og Capello må have haft en deja-vu-oplevelse, da hans nuværende hold, Rusland, måtte nøjes med 1-1 mod Sydkorea i den første kamp ved VM i Brasilien.

For også her var målmanden en dyr herre, men Igor Akinfeev skal ikke frygte, at han nu bliver plantet på udskiftningsbænken, som det skete for Green i Sydafrika.

- Akinfeev forbliver vores målmand trods fejlen, for han er en glimrende keeper. Jeg har aldrig overvejet at skifte ham ud. Han er en af de bedste i verden, fastslår Fabio Capello ifølge nyhedsbureauet AFP.

Mod sydkoreanerne fejlvurderede Igor Akinfeev totalt et ikke særligt velplaceret langskud fra Keun-Ho Lee, og måtte se den tilsyneladende ufarlige bold lægge sig til rette i målnettet.

Også i flere andre situationer så den erfarne CSKA Moskva-målmand uvanligt usikker ud, og Capello forventer, at den 28-årige keeper vil komme under stort pres, når Rusland møder Belgien søndag aften i Rio de Janeiro.

- Belgien har overrasket hele Europa, konstaterer Fabio Capello.

Kampen på Maracanã begynder klokken 18 dansk tid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip