Capello giver drop-målmand en ny VM-chance

Ved VM for fire år siden startede Fabio Capellos England med 1-1 mod USA efter et frygteligt drop af målmand, Robert Green.

Og Capello må have haft en deja-vu-oplevelse, da hans nuværende hold, Rusland, måtte nøjes med 1-1 mod Sydkorea i den første kamp ved VM i Brasilien.

For også her var målmanden en dyr herre, men Igor Akinfeev skal ikke frygte, at han nu bliver plantet på udskiftningsbænken, som det skete for Green i Sydafrika.

- Akinfeev forbliver vores målmand trods fejlen, for han er en glimrende keeper. Jeg har aldrig overvejet at skifte ham ud. Han er en af de bedste i verden, fastslår Fabio Capello ifølge nyhedsbureauet AFP.

Mod sydkoreanerne fejlvurderede Igor Akinfeev totalt et ikke særligt velplaceret langskud fra Keun-Ho Lee, og måtte se den tilsyneladende ufarlige bold lægge sig til rette i målnettet.

Også i flere andre situationer så den erfarne CSKA Moskva-målmand uvanligt usikker ud, og Capello forventer, at den 28-årige keeper vil komme under stort pres, når Rusland møder Belgien søndag aften i Rio de Janeiro.

- Belgien har overrasket hele Europa, konstaterer Fabio Capello.

Kampen på Maracanã begynder klokken 18 dansk tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip