Careys eksmand morer sig over vielsesring

Det er ikke gået manges næse forbi, at sangerinden Mariah Carey skal giftes. Hendes udkårne, den australske forretningsmand James Packer, har foræret hende en forlovelsesring, der trækker overskrifter verden over.

Ringen menes nemlig kostet et sted mellem 8-10 millioner dollar, hvilket svarer til mellem 56-70 millioner danske kroner, skriver flere medier.

Nyheden om den dyre vielsesring er også kommet til Careys eksmands opmærksomhed. Skuespilleren og tv-værten Nick Cannon, som Carey var gift med fra 2008 til 2015, har nu vist sig at være en ganske sød eksmand, men han har ikke kunnet holde sig fra at lave lidt sjov med ringens pris.

Han har nemlig lagt et billede op på Instagram, som forestiller ham selv, der er besvimet efter at have set hans tidligere hustrus nye ring. Billedet er fra en sketch sammen med komikeren Kevin Hart på tv-showet "Real Husbands of Hollywood", hvor de begge er med, skriver Hello Magazine.

Her ses Cannon liggende i en hospitalsseng med Hart ved sin side og ser bekymret ud. Teksten ovenover siger "Det er bare en ring, Nick".

Nedenunder billedet ønsker Nick Cannon dog parret tillykke med det forestående bryllup og med fremtiden. Nick Cannon og Mariah Carey har også tvillingerne Morocan og Monroe på fire år sammen.

Vil man se Careys vilde forlovelsesring, kan man håbe på, at hun har den på, når hun giver koncert i Forum i København den 29. marts.

Se Nick Cannons billede på Instagram her: https://www.instagram.com/p/BA3vDGjEQcy/?taken-by=nickcannon

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip