Carla har hul i hjertet - men skal have hjerteanfald, før hun kan få operation

Den britiske teenager Carla MacLean har i tre år levet med visheden om, at hun har et hul i hjertet. Men lægerne mener ikke, at hendes tilstand er alvorlig nok til at operere - først skal hun have et hjerteanfald. det skriver Daily Mail.

Læs også: Kræftramt mor mangler 500.000 kr: Maja vil overleve for sine børn

Carla MacLean fra Abbeydale i Gloucestershire lever allerede med hjertebanken, åndenød og hovedpine på daglig basis og lider muligvis allerede af mini-hjerteanfald.

- Jeg er bekymret for, at jeg falder død om, hvis jeg træner eller gør noget for anstrengende. Jeg kan ikke eve et normalt liv, siger hun ifølge Daily Mail.

Hullet i hjertet blev opdaget ved et rutinetjek ved lægen for tre år siden. Men det engelske sygehusvæsen vil ikke kategorisere hendes tilfælde som alvorligt nok til en operation. I stedet råder lægerne hende til at blive opereret på et privathospital. Det vil koste minimum 16.000 pund, svarende til knap 150.000 danske kroner.

Læs også: Robin har fået sin lungesyge mor hjem fra Tyrkiet

Carla MacLean forsøger at råbe hendes lokale medlem af parlamentet op, samtidig med, at hun forsøger at samle penge ind til operationen.

 

Dagens Gossip