Caroline Wozniacki: Det var bare én af de dage

Heller ikke denne gang lykkedes det for Caroline Wozniacki at spille sig frem til kvartfinalen ved Wimbledon.

Fjerde gang hun stod i 1/8-finalen tabte hun 2-6, 5-7 til tjekken Barbora Zahlavova Strycova.

- Jeg fandt aldrig rytme, og min serv fungerede heller ikke, som den har gjort tidligere i turneringen. Det betyder meget på græs. Når jeg så endelig fik chancerne, begik jeg dumme fejl. Det var vist bare én af de dage, siger Caroline Wozniacki.

Hun havde haft to hviledage op til kampen og fandt ikke formen fra de første tre kampe.

- Når man kører godt, vil man gerne bare fortsætte, men hun har jo også haft to hviledage, så det var ens for os begge. Jeg følte mig egentlig godt tilpas, da jeg kom til kampen, men jeg fik ikke den start, jeg gerne ville have.

Danskeren vurderede, at hun aldrig fik ro. Det var modstanderens fortjeneste.

- Der kom hele tiden noget nyt fra hende, så jeg aldrig fandt rytmen. Så kom der en slice, og så en stopbold. Hver gang jeg troede, jeg havde fat, kom hun op med noget nyt. Hun var god til at mikse spillet og gik frem til nettet, siger Wozniacki.

Turneringen havde ellers åbnet sig fint for hende med flere nederlag til de største favoritter, men danskeren greb ikke chancen for at nå frem til de afgørende kampe.

- Jeg havde en god fornemmelse, så jeg er da skuffet nu. 1/8-finalen er det længste, jeg har nået her, så jeg ville gerne have været længere denne gang. Men jeg må bare komme tilbage og ellers træne videre.

- Jeg kan tage en masse godt med herfra. Jeg spillede godt i Eastbourne og godt i den første uge her. Så det kan jeg tage med til hardcourt-sæsonen, og der er ikke længe til US Open, lyder det fra Wozniacki.

/ritzau/

 

Dagens Gossip