Caroline Wozniacki taber i tre sæt til stædig kineser

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er ude af WTA-turneringen i Indian Wells, efter at hun i anden runde tabte til Shuai Zhang fra Kina.

Der skulle tre tætte sæt til, før kineseren kunne hive sejren hjem med cifrene 4-6, 7-6 (10-8), 7-5.

Det var Wozniackis første kamp i turneringen, hvor hun som 20.-seedet sad over i første runde. Efter hele tre timer og 24 minutter var det slut for danskeren.

I andet sæt var Wozniacki dog tæt på at lukke kampen til egen fordel, men i stedet gik sættet i tiebreak.

Her lykkedes det hele fem gange Wozniacki at afværge en sætbold, før hun sjette gang måtte give fortabt og tabte tiebreaken 8-10.

Dermed skulle kampen ud i et tredje og afgørende sæt. Her lagde Wozniacki bedst ud og kom foran 4-1. Danskeren kunne dog ikke holde fast i føringen mod den stædige kineser, der vandt sættet 7-5.

27-årige Zhang har overrasket positivt denne sæson ved tidligere på året at nå kvartfinalen i grand slam-turneringen Australian Open og senest ved at vinde en mindre turnering i Californien.

Hun er siden årsskiftet gået fra at være nummer 186 på verdensranglisten til sin nuværende placering som nummer 69. Caroline Wozniacki er rangeret som nummer 25 i verden.

Caroline Wozniacki er ikke den eneste seedede spiller, der tidligt må forlade turneringen i Indian Wells.

Også Australian Open-vinderen Angelique Kerber, der var andenseedet, og fjerdeseedede Garbiñe Muguruza tabte også deres første kamp i turneringen.

I tredje runde ved Indian Wells skal Shuai Zhang forsøge at kæmpe sig forbi hviderusseren Victoria Azarenka.

/ritzau/

 

Dagens Gossip