Carrick: Vi havde godt styr på Olympiakos

Manchester Uniteds midtbanespiller Michael Carrick mener, at det engelske mesterhold havde godt styr på Olympiakos tirsdag aften i Champions League.

Profilen er derfor rimelig fattet, da han skal forklare nederlaget på 0-2 i Athen.

Han mener, at Olympiakos' første scoring - et afrettet skud - efter små 40 minutter fik stor betydning for resultatet.

- De fik deres første mål ud af ingenting. Der var ikke noget i selve kampen, der pegede mod en scoring til dem. 1-0 ved pausen var ikke fortjent, siger Carrick til TV3+.

- Vi var i god kontrol - dog uden at de skulle forsvare sig, for vi skabte heller ikke selv nok chancer. Det første mål ændrede kampen, og gav dem en fordelagtig position, siger han og tilføjer, at Olympiakos også havde et stærkt hjemmebanepublikum i ryggen.

Midtbanespilleren tror fortsat på, at United kan spille sig videre til Champions Leagues kvartfinaler, når grækerne kommer på besøg på Old Trafford om tre uger.

- Vi skal score mål. Vi er ikke ude endnu og har halvdelen af duellen tilbage, siger Carrick og forsøger at trøste Uniteds mange fans.

- Vi er heller ikke glade lige nu som spillere og klub, men vi er stadig med, siger han.

Champions League er klubbens eneste chance for succes i denne sæson, hvor holdet er slået ud af FA Cuppen og Liga Cuppen. I Premier League er holdet hele 15 point efter Chelseas tophold.

/ritzau/

 

Dagens Gossip