Carsten Mogensen efter sejr: Vi tog angrebet fra dem

18/10/2013 21:55

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Taktikken blev fulgt minutiøst, og det var en af hovedårsagerne til, at Mathias Boe og Carsten Mogensen fredag aften spillede sig frem til semifinalerne ved badmintonturneringen Denmark Open i Odense.

Den danske herredouble vandt overraskende let 21-11, 21-18 over den kinesiske stjernespiller Fu Haifeng og hans nye makker, Hong Wei.

- De er gode, men vi var endnu bedre i dag. Vi havde en plan inden kampen, og den fulgte vi til punkt og prikke, siger Carsten Mogensen.

Danskerne formåede, især i første sæt, at få nulstillet kinesernes offensiv, så hverken den firedobbelte VM-guldvinder og OL-guldvinder fra sidste år Fu Haifeng eller Hong Wei kom til at dominere med deres hårde smash.

- De er enormt hurtige med ketsjeren. De trækker meget hårdt i de flade dueller, og så har de et frygtindgydende angreb.

- Vi skulle ikke lade os rive med af deres tjubang-spil. Og så måtte vi godt trykke på med flade bolde, men de skulle helst have mindre fart, end når de sendte boldene over til os, så de kom til at løfte til os. Det gjorde vi rigtig godt i dag.

- De slår fandens hårdt, begge to, så for alt i verden skulle vi ikke lave for mange løft. Vi formåede at tage angrebet fra dem, og det var den helt store nøgle til sejr i dag, siger Carsten Mogensen.

I semifinalen lørdag skal Mathias Boe og Carsten Mogensen møde endnu en nydannet konstellation, sydkoreanerne Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong.

/ritzau/