Casper Christensen afviser nøgen-manipulation

25/06/2015 10:04

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Et billede af komikerduoen Casper Christensen og Frank Hvams ædlere dele vakte onsdag lige dele forargelse og begejstring på de sociale medier.

Billedet, som pryder plakaten til den kommende Klovn-film, viser Frank og Casper halvnøgne med ansigterne begravet i hinandens skød. Den eksplicitte nøgenhed affødte efterfølgende spekulationer om eventuel billedmanipulation.

Påstanden fik onsdag aften Casper Christensen til at skrive et indlæg på det sociale medie Facebook, hvor han kategorisk afviser, at der skulle være noget om snakken.

- Jeg vil gerne frabede mig enhver spekulation om billedmanipulation i forbindelse med den nye Klovn-plakat. Enhver, der får lov at opleve en 45-minutters 69'er med Frank, vil forstå behovet for den fulde credit efterfølgende, skriver han.

På Facebook lægger Casper Christensen heller ikke skjul på, at han er stolt over sin nye filmplakat, som således viser komikerparret i en positur, man aldrig har set dem i før.

- Flere drømme går i opfyldelse i år - en ny Klovn film og en 69'er med Frank, skrev han således onsdag, da han afslørede sin og Frank Hvams nye plakat på sin Facebookvæg.

Den kommende Klovn-film "Klovn Forever" får premiere over hele landet den 24. september.

Se Casper Christensen opslag på Facebook her

Se plakaten til den nye Klovn-film her eller i galleriet nedenfor. 

/ritzau/FOKUS