Cassandra er professionel danser, og nægter at gøre noget ved sit specielle udseende

22-årige Cassandra Naud fra Canada er professionel danser og model. Derfor er hendes udseende meget vigtigt for hende, og det kan måske undre nogen, at hun har et stort modermærke i ansigtet, som hun nægter at få fjernet, fortæller Daily Mail. 

- Mit modermærke er en del af mig. Det gør mig unik og mindeværdig, hvilket er vigtige elementer i den branche, jeg arbejder i,- fortæller hun.

Da hun blev født, så fik hendes forældre tilbuddet om, at det kunne blive fjernet. De var dog bange for, at det ville efterlade hende med et stort ar, og afslog derfor. 

- Eftersom modersmærket er sunket ned i flere lag hud, så var det kun plastik kirurgi, som kunne fjerne det. Men det kunne efterlade et stort ar eller give mig et dovent øje,- fortæller hun.

Så hun er i dag rigtig glad for at de lod det være og fortæller, at hun aldrig har følt, at det har holdt hende tilbage. 

Hun har aldrig været bange for at snakke om det, og fremmede stopper hende også på gaden for at spørge ind til det. Men hun siger, at det er en del af processen i at kunne acceptere det. 

- Fordi det er behåret, så kan det være svært at se hvad det er,- siger Cassandra.

Men livet i skolen var ikke nemt. Mobbere ville kalde det "klamt" og hun kunne ikke gøre andet end at græde. Mobberiet var på et tidspunkt så slemt, at hun rent faktisk besluttede sig for at få det fjernet. 

Hendes forældre for chokerede, men forstående. De bookede straks en plastik kirurg. Men efter han havde fortalt Cassandra om de fysiske resultater af en operation, så ombestemte hun sig. 

Hun bor lige nu i Los Angeles, hvor hun har en spirrende karriere. Hun har tilmed fået en kæreste, som hun har været sammen med i otte måneder. 

- Jeg ved, at jeg aldrig får et job hos Disney, fordi de leder efter det perfekte look. Og det er helt okay,- siger hun. 

Du kan se Cassandras evner som danser og flere billeder i galleriet herunder.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip