Cavendish efter Tour-exit: Jeg er fuldstændig knust

Nok går den britiske sprinter Mark Cavendish rundt med et lille smil på læben, men humøret er i bund, efter at han tidligt søndag morgen måtte opgive at fortsætte i årets Tour de France.

Den hurtige mand fra Omega Pharma-Quick-Step styrtede lørdag under opløbet på 1. etape og slog skulderen så voldsomt, at han nu har valgt at stige af cyklen.

- Jeg er fuldstændig knust, det er klart. Vi overvejede situationen allerede i går aftes. Men jeg har faktisk flere smerter i dag, end jeg havde i går. Skulderen gik af led, siger Mark Cavendish.

Tour de France-feltet ruller søndag ud på 2. etape, der starter i den engelske by York.

Men tilskuerne må altså se langt efter den britiske folkehelt, der har vundet 25 Tour-etaper i karrieren.

- Heldigvis har vi et rigtig stærkt hold. Jeg er bare ulykkelig over, at jeg ikke kan være med mere. Det er meget skuffende, siger Mark Cavendish.

Cavendish var Omega Pharma-Quick-Steps absolutte frontfigur i løbet. Den danske sportsdirektør Brian Holm sagde lørdag aften, at hele holdet ville "få en mindre depression", hvis det skulle vise sig at være forbi for supersprinteren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip