Celtic-spiller undskylder raserianfald mod træner

Celtic-spilleren Kris Commons har fredag sagt undskyld for det voldsomme raseriudbrud, som spilleren udviste, da han torsdag aften blev skiftet ud i en Europa League-kamp mod norske Molde.

- Jeg vil gerne undskylde for min reaktion i går aftes, den skulle aldrig være foregået i offentligheden eller ude på banen.

- Jeg var meget frustreret over, hvordan kampen var forløbet. Men uanset hvad handlede jeg ikke korrekt. Min frustration over at tabe kampe og min vilje til at vinde dem vil aldrig forandre sig, skriver Kris Commons i et statement på Celtics hjemmeside.

Med 14 minutter tilbage af kampen mellem Molde og Celtic blev den tidligere skotske landsholdsspiller skiftet ud ved stillingen 3-1 til Molde, hvilket kampen også sluttede.

Commons havde 20 minutter tidligere scoret Celtics eneste mål, og han lod hele bænken og særligt assistenttræner John Collins mærke vreden over udskiftningen.

Efterfølgende var manager Ronny Deila ude at kalde opførslen for uacceptabel.

- Jeg forstår, at spillerne er skuffede, men det er ikke måden at vise det på. Sådan en opførsel er respektløs, og vi må tale med ham om det, sagde Ronny Deila torsdag aften.

Celtic ligger sidst i Europa Leagues gruppe A efter tre kampe. Holdet har lige som Ajax to point, mens gruppen føres af Molde og Fenerbahce med henholdsvis syv og fire point.

/ritzau/NTB

 

Dagens Gossip