Cesar Santin forlader FCK til sommer

Når den igangværende superligasæson er slut i midten af maj, er det samtidig slut på angriberen Cesar Santins tid i FC København.

Brasilianeren har til den tid været seks år i den danske hovedstad, men når den seneste kontrakt udløber næste sommer, bliver den ikke forlænget.

- Det, jeg ved, er, at dette bliver min sidste sæson i København. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske derefter, siger Cesar Santin til den svenske avis barometern.se.

Den nu 32-årige frontløber kom i 2008 til FCK fra den svenske klub Kalmar FF, og Santin kunne sagtens forestille sig at vende tilbage til klubben i Småland.

I hvert fald lægger han ikke skjul på, at et kontrakttilbud fra hans gamle venner ville falde i god jord.

- Jeg ville gerne spille for Kalmar FF igen, det har jeg altid været åben om. Skulle der komme et tilbud fra Spanien eller et andet stort fodboldland, er det selvfølgelig interessant.

- Men jeg er 32 år, fylder 33 næste år, så tiden er måske inde. Hvis Kalmar giver mig et tilbud, er det absolut en mulighed for mig, siger Cesar Santin, der har en datter på fem år i Kalmar.

Santin spillede første gang i den svenske klub mellem 2004 og 2008. Siden er det blevet til 158 superligakampe og 63 mål for FCK.

/ritzau/

 

Dagens Gossip