Charlie Sheen i unåde hos socialforvaltningen

Sheens ekskone Denise Richards er plejemor for drengene og fik en henvendelse fra børneværnet, som meddelte, at hun ikke måtte tage tvillingerne med på et aftalt besøg hos deres far.

Forbuddet var angiveligt en reaktion på, at Sheen forleden kritiserede socialforvaltningen i hårde toner. Han beskyldte sagsbehandlerne for at være inkompetente og anklagede dem for fejlhåndtering af sagen om hans sønner. Ifølge »Anger Management«-stjernen åbner dette mulighed for, at drengenes mor Brooke Mueller får forældremyndigheden tilbage.

Bob og Max blev tvangsfjernet i maj og overladt til Richards, da deres biologiske mor var blevet indlagt på en afvænningsklinik efter en overdosis. Fredag overnattede børnene hos Mueller for første gang siden hun blev udskrevet og det var dråben, der fik Sheens bæger til at løbe over.

Skuespilleren skrev på Twitter, at han havde havde været ude at rasle til Halloween aftenen forinden klædt ud som socialrådgiver. »Det var omtrent ligeså rationelt som disse inkompetente og retarderede idioter virker, når de har med mine sønner at gøre«, tordnede Sheen og
tilføjede: »Det har intet med at beskytte børn at gøre, men fjolserne lader sig åbenbart påvirke og overbevise af denne ynkelige taber, som kalder sig Brooke. Det får konsekvenser. Nu er I advaret«.

Mueller søgte fuld forældremydighed over drengene i oktober, da hun havde afsluttet sin seneste misbrugsbehandling,

 

Dagens Gossip