Chelsea-anfører er også tvivlsom mod PSG

John Terry har været skadet siden 13. februar, og nu bekræfter Chelsea-profilen selv, at han ikke spiller returkampen mod Paris Saint-Germain i Champions League onsdag aften.

Det sker på Chelsea-anførerens Instagram-profil, hvor han i teksten til et billede skriver, at han ikke er blevet sin skade kvit.

- Jeg er meget ked af at gå glip af PSG-kampen. Det er frustrerende at misse enhver kamp, men disse store Champions League-aftener på Stamford Bridge er utrolige, og som spiller gør det ondt, når man ikke er involveret.

- Jeg har kastet alle mine kræfter i at komme mig over min skade, men nogle gange skal man give skaden ro. Heldigvis går det fremad, og jeg håber på at være tilbage snart, skriver Terry på det sociale medie.

Chelsea-anføreren var ikke med, da Paris Saint-Germain vandt 2-1 hjemme i Paris i den første kamp, og han kæmper en kamp for at komme tilbage fra sin muskelskade.

Ifølge nyhedsbureauet AFP trænede John Terry alene på klubbens træningsanlæg i håb om at overbevise Chelseas stab om, at han var klar til at spille onsdag, men det er altså ikke lykkedes.

Med Kurt Zouma ude med en alvorlig knæskade, har Chelsea i de seneste kampe spillet med Branislav Ivanovic og Gary Cahill i midterforsvaret.

Angriberen Diego Costa, som heller ikke var med i lørdagens 1-1-kamp mod Stoke, trænede heller ikke med tirsdag. Ifølge nyhedsbureauet AFP var det dog formentlig mest for at give Diego Costa lidt ekstra hvile.

Chelsea og Paris Saint-Germain har mødt hinanden i de to foregående sæsoners Champions League. I 2013-2014 vandt englænderne på reglen om udebanemål. Sidste år var det franskmændene, som gik videre via flest udebanemål.

/ritzau/

 

Dagens Gossip