Chelsea-anfører om Schalke-udligning: Det må ikke ske

Pointtabet i anden halvleg irriterede Chelsea-anfører John Terry, som gerne havde set en sejr i sæsonens første Champions League-kamp hjemme mod Schalke 04.

Men kampen på Stamford Bridge endte 1-1, efter at Cesc Fabregas havde bragt Chelsea foran i begyndelsen af første halvleg.

- Det er skuffende at indkassere et mål på den måde, vi gjorde - på et kontraangreb efter et hjørnespark til os. Det må ikke ske, og jeg mener, at det er anden gang i denne sæson, at det er sket, siger Terry til uefa.com.

Det var den hollandske angriber Klaas-Jan Huntelaar, som udlignede til 1-1 for Schalke efter 62 minutters spil. Noget som Chelsea-manager José Mourinho havde advaret imod.

- Vi virkede meget komfortable i første halvleg. Manageren understregede i pausen, at vi virkede sjuskede i slutningen af første halvleg, og at vi ikke måtte indkassere et mål, og der skete nøjagtigt det, han havde forudset, erkender Terry.

Forsvarsspilleren finder dog trøst i, at det gik endnu værre i sidste sæson, hvor Chelsea tabte den første kamp i gruppespillet.

- Vi tabte vores første Champions League-kamp i sidste sæson, men vi kom tilbage og vandt gruppen og gik videre, og det er målet igen, siger Terry.

- I de første fire Premier League-kampe har vi set skarpe ud. Men i anden halvleg mod Schalke var vi meget langsomme, erkender anføreren.

Mourinho var ærgerlig over, at Chelseas tilbagevendte angriber Didier Drogba missede en stor mulighed lige inden Huntelaars udligning.

- Vi har et point. Det er ikke en sejr, men det er et point. Vi havde store chancer til at score det andet mål. Jeg husker klart store chancer til Fabregas i første halvleg og Didier i anden halvleg,

- Jeg mener, at vi gjorde nok til at vinde kampen. Vi havde store chancer til at gøre det til 2-0, inden det blev 1-1. Efter udligningen havde vi igen mere end et par fantastiske chancer til at vinde kampen, siger Mourinho.

/ritzau/

 

Dagens Gossip