Chelsea holder liv i titelhåb med nem sejr

05/04/2014

Chelsea holder liv i drømmen om det engelske mesterskab. Lørdag aften sejrede London-klubben med 3-0 over Stoke hjemme på Stamford Bridge, hvor holdet endnu ikke har tabt i denne sæson.

Med sejren overtager holdet førstepladsen i Premier League, men det er lidt misvisende, da holdet har spillet flere kampe end Liverpool og Manchester City på de næste pladser. Førstepladsen er formentlig blot til låns.

Lørdagens sejr kunne der til gengæld ikke pilles ved. Chelsea var klart bedst mod et meget tamt Stoke-hold, der som sædvanlig havde den danske målmand Thomas Sørensen siddende på bænken i hele kampen.

På dagen blev egypteren Mohamed Salah kampafgørende for Chelsea. Han scorede det første mål og fremtvang siden et straffespark.

1-0-målet blev en realitet efter 32 minutter, da Salah udnyttede Nemanja Matic' fine forarbejde på venstrekanten.

Efter en time var der ingen tvivl om straffesparket, da Salah blev nedlagt i feltet. Frank Lampard missede for en sjælden gangs skyld, men han fulgte selv op på riposten og scorede til 2-0.

20 minutter før tid øgede Willian til 3-0. Ingen Stoke-spillere generede brasilianeren, der nemt kunne nærme sig straffesparksfeltet, inden han følte bolden ind tæt op ad stolpen.

Herefter cruisede Chelsea kampen hjem. Allerede tirsdag har holdet en vigtig opgave, når Paris Saint-Germain gæster Stamford Bridge til returmødet i Champions League-kvartfinalen.

Med sejren lørdag aften har Chelsea 72 point for 33 kampe, mens Liverpool har 71 point for 32 kampe, og Manchester City har 70 point for 31 opgør.