Chelsea knækker let modløse Aston Villa

02/04/2016

Aston Villa fortsætter den sikre kurs mod nedrykning, da holdet på hjemmebane tabte stort til Chelsea lørdag.

0-4-ydmygelsen blev ikke mindre smertefuld af, at hjemmeholdets spillere i det meste af anden halvleg modtog hånlig applaus fra eget publikum i adskillige situationer.

Det var ikke svært at få øje på, hvorfor Aston Villa frister en tilværelserne som klar agterlanterne i Premier League.

Fejlafleveringer farlige steder på banen, personlige brølere og ekstrem mangel på skarphed omkring modstanderens felt er efterhånden blevet en fast bestanddel af den menu, som klubbens fans fra Birmingham bliver budt på.

Lørdag eftermiddag var ingen undtagelse.

Et ellers middelmådigt spillende Chelsea-hold havde ingen problemer med at sætte sig på kampen, og efter 25 minutter tog mesterholdet føringen ved Ruben Loftus-Cheek.

Angriberen Loïc Remy måtte udgå med en skade allerede i første halvleg. Han blev erstattet af lejesvenden Alexandre Pato, og den brasilianske angriber bragte sig i centrum allerede i slutningen af halvlegen.

En klodset Aly Cissokho væltede Pato omkuld i feltet, dommeren pegede på pletten, og debutanten satte selv 2-0-målet ind på straffesparket.

Sad hjemmeholdets fans og drømte om et forandret mandskab efter pausen, blev de slemt skuffet.

Et minut inde i anden halvleg kombinerede Chelsea sig igennem et passivt Aston Villa-forsvar, og tæt under mål kunne Pedro let sætte indersiden på en tværpasning og punktere den sidst rest af potentiel spænding med målet til 3-0.

Og pinslerne var ikke ovre for de hårdt prøvede Aston Villa-spillere og -fans.

Inden uret rundede en time bød også målmand Brad Guzan ind med et drop, da han tabte et ufarligt skud for fødderne af Pedro, som udbyggede ydmygelsen.

Aston Villa fik sat en prop i Chelseas målfest, men meget sigende sluttede Alan Hutton kampen med at tage sit andet gule kort og dermed få rødt efter en voldsom frustrationstackling på Ruben Loftus-Cheek.

Jores Okore så helt kampen fra bænken for Aston Villa.

Mens Aston Villa fortsætter isolationstilværelsen i bunden af rækken, så er Chelsea placeret midt i tabellen.