Chelsea-legende: Nedtur gør ondt på vinderen Mourinho

José Mourinho har været vant til succes, og derfor gør indledningen på denne sæson ondt på Chelseas manager.

Sådan lyder det fra den mangeårige Chelsea-stjerne Frank Lampard som reaktion på storklubbens skuffende sæsonstart med blot 11 point i de første ti kampe i Premier League.

- Hans cv viser, at han er en vinder, og det her gør ondt på ham, siger Frank Lampard ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Den nu 37-årige midtbanespiller spillede for Chelsea fra 2001 til 2014 og er med 211 mål den mest scorende spiller i klubbens historie.

Han regner fuldt og fast med, at holdet snart vil genindtage en plads blandt de absolutte topklubber i England - også med Mourinho som den sportsligt ansvarlige.

- Jeg tvivler ikke på hans evner, og de vil bringe ham gennem dette, siger Lampard.

Chelsea har allerede tabt fem kampe i ligaen i denne sæson. Det er to nederlag mere, end holdet måtte sluge i hele sidste sæson, da det vandt det engelske mesterskab.

- Chelsea kommer tilbage. Det her er forbigående. Man regnede ikke med, at de skulle tabe så mange kampe i starten af en sæson, men de skal nok vende det.

- Der er mange kvaliteter i truppen. Det bliver godt nok svært at vinde Premier League nu, men de vil rykke frem, hvor de hører til snart, lyder det Frank Lampard.

Efter sine mange år i Chelsea rykkede Lampard kortvarigt til Manchester City, men han optræder nu i USA for New York City FC.

/ritzau/

 

Dagens Gossip