Chelsea-profil: En enkelt sejr vil være nok

De forsvarende mestre fra Chelsea er kun en enkelt sejr fra at få sæsonen bragt tilbage på sporet i den engelske Premier League i fodbold.

Det mener midtbanespilleren Ramires, som også selv har været en af de Chelsea-spillere, som har mest succes på kontoen hidtil i sæsonen.

Efter 12 kampe er mesterholdet placeret på en beskeden 12.-plads kun to pladser over nedrykningsstregen. Chelsea har tabt syv af sæsonens første 12 kampe.

- Jeg synes, at holdet har en god mentalitet, men når man ikke vinder, mister man selvtillid, og vi er nødt til at komme tilbage og vinde nogle kampe, siger Ramires til Chelseas hjemmeside.

- Når vi får en god sejr, hvor holdet spiller godt, og vi alle er tilbage på højeste niveau, så kommer selvtilliden tilbage, og vores situation vil ændre sig, fortsætter han.

Ramires forlængede for nylig sin kontrakt med London-klubben, så den løber til 2019. Og han insisterer på, at spillerne har det godt med hinanden.

- Hvad humøret angår, er det fint. Vi træner og arbejder hårdt. Vi gør det bedste for at arbejde os ud af den situation, som vi har skabt for os selv, siger den 28-årige brasilianer.

Chelsea-spillernes første mulighed for at genskabe selvtillid kommer lørdag eftermiddag, hvor holdet hjemme i London møder Norwich.

/ritzau/

 

Dagens Gossip