Chelsea-spillere imponeret af PSG: Det var meget svært

En stærk fight, en okay præstation, men alligevel en sur smag i munden.

Sådan er følelsen blandt Chelseas spillere efter 1-2-nederlaget til Paris Saint-Germain i den første ottendedelsfinale i Champions League tirsdag aften.

Chelsea måtte slide hårdt for at holde de stærke franskmænd nogenlunde på afstand, men i kampens slutfase tabte det engelske forsvar indskiftede Edinson Cavani af syne.

- Det var meget, meget svært for os, siger forsvareren Branislav Ivanovic til 3+.

- Vi forsøgte at spille med mod, og vi havde et par chancer, inden de lavede det andet mål. Vi kunne have vundet, men vi mistede koncentrationen til sidst, og de angribere, Paris har, udnytter den slags chancer.

- Det sidste mål var meget vigtigt for dem og kan ændre meget, men vi vil selvfølgelig gøre alt for at komme videre alligevel, lyder det fra den skuffede serber.

I det hele taget er Chelsea-spillerne imponeret af den kvalitet, de stod overfor på Parc des Princes, hvor englænderne især i kampens indledning var under hårdt pres.

Zlatan Ibrahimovic bragte hjemmeholdet foran direkte på frispark, men det lykkedes John Obi Mikel at score til 1-1 på en af sine meget sjældne scoringer.

- Vi ved alle, hvor gode de er. Vi skulle have et mål, og det fik vi. Forhåbentlig kan vi bruge det til noget på hjemmebane, siger Mikel.

- Det er første gang, vi har tabt under den nye manager, men vi er ikke ude af Champions League endnu, så jeg vil ikke sige, at det føles som et rigtigt nederlag, lyder det fra den nigerianske arbejdsmand.

Chelsea kan nøjes med at vinde 1-0 i returkampen på Stamford Bridge for at komme i kvartfinalen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip