Chelsea-stjernen Hazard er årets spiller i Premier League

Den belgiske Chelsea-profil Eden Hazard er søndag blevet kåret til årets spiller i Premier League af Professional Footballers' Association, spillerforeningen i England.

Den 24-årige offensivspiller har scoret 18 mål for Chelsea i alle turneringer i indeværende sæson. Dertil kommer en række oplæg til mål, som har givet Hazard en afgørende rolle i Chelseas jagt på Premier League-trofæet.

- Jeg er meget glad. Jeg har drømt om en dag at blive den bedste, og det er, hvad der er sket i denne sæson. Jeg har spillet godt. Chelsea har spillet godt. Jeg ved ikke, om jeg forventede at vinde, men det er dejligt for mig, siger belgieren ifølge nyhedsbureauet Reuters.

For Eden Hazard blev tredje gang lykkens gang, for han har også været blandt favoritterne til titlen både sidste år og forrige år.

- Personligt har jeg haft en god sæson. Jeg har været der i de store kampe og har scoret en masse vigtige mål. Derfor er jeg bedre i denne sæson end tidligere.

For Chelsea-manager José Mourinho kommer belgierens titel næppe som nogen overraskelse. Han har for nylig udtalt, at han mener, at kun Cristiano Ronaldo og Lionel Messi lige nu er bedre end Eden Hazard.

I øjeblikket topper London-klubben Premier League med 10 point ned til Manchester City og Arsenal.

Det kommer nok heller ikke som den store overraskelse, at Tottenham Hotspurs angriber Harry Kane er blevet kåret til årets bedste unge spiller af spillerforeningen. Netop den ære tilfaldt sidste år Eden Hazard.

Harry Kane har indtil videre scoret 30 mål i denne sæson. Et imponerende tal, når man tænker på, at 21-årige Kane først blev en fast del af Tottenhams startopstilling i november.

Både Hazard og Kane er også blevet valgt til årets hold i Premier League af Professional Footballers' Association.

/ritzau/

 

Dagens Gossip