Chelsea-stjerner forventes ude mod Arsenal

Chelsea må med stor sandsynlighed undvære både Willian og Pedro, når Arsenal lørdag kommer på besøg på Stamford Bridge i Premier League.

- I morgen kigger jeg på, hvordan mine spillere har det. Willian er helt sikkert ude, og jeg tror også, at Pedro er ude, men vi må se, siger Mourinho ifølge Reuters, som slår fast, at de to spillere ikke bliver klar.

Portugiseren meddeler også, at Oscars tilstand er tvivlsom.

Pedro deltog ikke i onsdagens 4-0-sejr over Maccabi Tel Aviv, mens Willian pådrog sig en forstrækning i kampen.

Pedro og Willian har tilsammen scoret fire af Chelseas syv mål i denne sæson, og det er vanskeligt at vurdere, om kampen falder på et godt tidspunkt for enten Chelsea eller Arsenal, som har holdt målet rent i tre kampe i træk i ligaen.

Chelsea har haft en forfærdelig start på Premier League.

Jose Mourinhos tropper ligger lige over nedrykningsstregen med fire point og har lukket 12 mål ind, men Chelsea tankede lidt selvtillid med Champions League-sejren onsdag, inden mødet med rivalerne lørdag.

Omvendt har Arsenal haft en bedre start og besejrede blandt andet Chelsea i Community Shield, inden sæsonen begyndte. Onsdag led Arsenal dog nederlag i Champions League ude mod Dinamo Zagreb.

Til gengæld kan Arsenal måske hente motivation i, at det bliver første gang klubbens målmand Petr Cech vender tilbage til sin tidligere hjemmebane og første gang, han står over for Chelsea i en Premier League-kamp.

- Det vil selvfølgelig været noget nyt at spille mod Chelsea, men når kampen er i gang, er den eneste bekymring, om man kan spille godt og vinde, siger Petr Cech ifølge Reuters.

/ritzau/

 

Dagens Gossip