Chelsea stryger til tops efter målorgie mod Everton

Chelsea er kommet glimrende fra start i Premier League. Lørdag blev til endnu en sejr på 6-3 ude over Everton i sæsonens hidtil mest underholdende kamp.

Det var sæsonens tredje sejr ud af lige så mange mulige, og London-klubben topper nu ligaen i kraft af en bedre målscore.

To mål i løbet af de første tre minutter grundlagde sejren, men Everton nægtede at give op og kom gang på gang tilbage i kampen.

Igen var det et par af holdets sommerforstærkninger, der spillede afgørende roller for Chelsea.

Efter et minut satte den tidligere Barcelona-spiller Cesc Fabregas sin spanske landsmand Diego Costa op til scoring med en fremragende aflevering i dybden.

Atlético Madrid-topscoreren fra sidste sæson scorede sikkert. Ligesom han også har gjort i de første to spillerunder.

Knap to minutter senere øgede Branislav Ivanovic til 2-0 efter forarbejde af Ramires. TV-billeder viste dog efterfølgende, at serberen lige netop befandt sig i offside-position. Men det bemærkede dommerne ikke.

Everton pressede i perioder for reducering, og i det sidste minut inden pausen sørgede Kevin Mirallas for ny spænding med målet til 1-2.

Anden halvleg blev et sandt målorgie med blandt andet fem mål inden for ti minutter. Det lignede en afgørelse, da Evertons Seamus Coleman var så uheldig at score selvmål til 1-3. Men kort efter reducerede Steven Naismith til 2-3.

Så troede hjemmeholdet igen på point, men Chelsea kom på 4-2 på Nemanja Matic' tørre hug fra kanten af straffesparksfeltet.

Igen svarede Everton dog igen til 3-4. Denne gang ved Samuel Eto'o, der netop er kommet til klubben fra Chelsea. Men bare minuttet efter dræbte Ramires spændingen med scoringen til 5-3.

Kort før tid cementerede Diego Costa til 6-3 med sit andet mål, og han er nu topscorer for ligaen med fire mål.

Mens Chelsea har hentet ni point, er Everton stadig uden sejr med to point.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip