Chile-træner vrisser over annullerede scoringer i remis

16/06/2015

Det blev en fantastisk og underholdende kamp, da Chile og Mexico natten til tirsdag dansk tid tørnede sammen i Copa America.

I Chiles hovedstad, Santiago, spillede de to hold 3-3, men ifølge værtsnationens træner, Jorge Sampaoli, burde Chile have vundet kampen.

- Kampen havde været afgjort i anden halvleg, hvis Chiles to mål var blevet godkendt, men det blev de desværre ikke. Det er frygtelig skuffende at måtte nøjes med uafgjort efter sådan noget, siger Sampaoli ifølge NTB.

Han henviser til, at både Jorge Valdivia og Alexis Sánchez fik annulleret mål for offside, og selvom tv-billeder viser, at det var tætte kendelser, giver de ikke træneren entydigt ret i, at holdet blev snydt.

Chile var bagud to gange i kampen, men havde alligevel sejren inden for rækkevidde, da Juventus-stjernen Arturo Vidal efter 55 minutter bragte holdet foran 3-2 med sit andet mål.

11 minutter senere udlignede Matias Vuoso dog til 3-3 med sin anden scoring og sikrede remis. De to øvrige scoringer blev sat ind af Eduardo Vargas for Chile og Raul Jimenez for Mexico.

Chile fører gruppen efter to kampe med fire point og kan nøjes med uafgjort i sidste kamp mod Bolivia for at gå videre, da Bolivia, som også har fire point, har en dårligere målscore end chilenerne.

Mexico derimod skal bruge en sejr over Ecuador i sidste runde for selv at afgøre, om holdet skal videre. Uafgjort kan dog også være nok, hvis holdet slutter som en af de bedste treere i puljerne.