Chokerende optagelser: Mor trukket i døden, da hun forlader bil midt i safaripark

Et besøg i en kinesisk safaripark i beijing gik grusomt galt forleden, afslører en uhyggelig video.

En bil med en familie, der kørte blandt Badaling Wildlife Parkens sibiriske tigre, blev fanget af et overvågningskamera, da datteren pludselig forlader bilen og trodser alle sikkerhedsregler. Det skriver den engelske avis The Mirror.

Hun går rundt om bilen og hen til sin kæreste, der sidder på føresædet og siger noget. Pludselig kommer en tiger bagfra og trækker den hjælpeløse kvinde væk fra bilen. Kæresten reagerer hurtigt, men han tøver alligevel en kende.

Lidt efter springer en kvinde ud af bilen. Det er moren til den kvinde, som tigeren har trukket med sig over til sine sultne venner.

Læs også: Politiet tager fejl af hus: Betjent skyder familiehund til børnefødselsdag 

En anden tiger springer på moren og trækker hende lidt væk, inden rovdyret dræber hende på et par sekunder. Datteren slap med alvorlige skader efter tigerens tænder, men hun er stadig indlagt på hospitalet.

Selvom dyreparkens personale var hurtigt fremme, kunne de ikke nå at redde moren. Siden den fatale ulykke har parken været lukket, og det kinesiske politi er i gang med at undersøge sagen.

Flere kinesiske medier skriver, at det var et skænderi mellem datteren og hendes kæreste, der fik hende til at forlade bilen, selvom det var imod parkens sikkerhedsregler.

I 2014 blev en sikkerhedsvagt dræbt af en tiger i den samme safaripark.

Se den skræmmende optagelse af episoden her: 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip