Chokerende video: Fuld mor balancerer med barn og ølflaske - det går galt

Skrevet af Sol Stoffregen

27/10/2014

Mest læste i dag

En rystende video med en formentlig fuld og uansvarlig mor florerer i øjeblikket på nettet og skaber forargelse hos både privatpersoner og myndigheder.

Videoen viser en rumænsk, beruset mor, der forsøger at komme ned ad en skrænt med sit lille barn på armen for at hente en øl, men det ender galt. Moren glider og falder oven på barnet, der begynder at græde. Det samme sker igen, da moren forsøger at komme op ad skrænten igen. Det skriver The Mirror.

Læs også: To-årig barn dør efter at have drukket af sin kop: Forældrene havde gemt metadon i koppen

De sociale myndigheder i Rumænien har set videoen og har lokalisteret kvinden, som er en 37-årig mor med 10 hjemmeboende børn i det østlige Rumænien.

Nu forsøger myndighederne at fjerne syv af kvindens yngste børn. Barnet på morens arm i videoen er to år.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Efter et besøg hos den 37-årige kvinde og hendes partner har myndighederne konkluderet, at hjemmet ikke er egnet til børn. Børnene var meget beskidte og var ikke blevet vasket i ugevis. Da kvinden nægtede at lade myndighederne tage børnene, har myndighederne ansøgt en domstol om tilladelse til at fjerne børnene.

Kvinden selv mener ikke, at hun var fuld eller påvirket i videoen - hun har forklaret, at hun kun havde fået en lille drink inden episoden, og at der var juice i ølflasken.

Se videoen her.