Chokeret kvinde finder ud af hun er 16 uger gravid - 3 måneder efter en abort

30-årige Julie Smith fra Epson nær Surrey i Storbritannien ville ikke have et barn. På nogen måde.

Da kondomet sprak under sex med sin nu ekskæreste, tog hun turen på apoteket for at mindske risikoen for at blive gravid. De havde ikke kendt hinanden så længe og var ikke klar til forældrerollen sammen.

Fortrydelsespillen hjalp dog ikke en meter, fandt hun ud af en måned senere, hvor en test afslørede, at hun var gravid i fjerde uge.

Sidste udvej var derfor en kirurgisk abort, hvilket hun fik, efterfulgt af en spiral, som lægen satte op. Nu skulle det være nok med uønsket graviditet.

Læs også: Hun ville ikke have abort: Ekskæreste gav ung kvinde smoothie med fortrydelsespiller

Men selv dér hang barnet ved, og kvinden opdagede til sit store chok to en halv måned senere, at hun stadig var gravid. Det skete november sidste år, hvor lægen spurgte hende, om hun godt var klar over, at hun var gravid i fjerde måned. Egentlig undrede Julie sig bare over, at hun følte sig utilpas og ikke havde fået sin menstruation. Hun regnede med, at det var på grund af spiralen, som var ny for hende. 

- Det kom som et kæmpe chok, og jeg kunne ikke holde op med at græde. Jeg var 16 uger henne med et foster, jeg havde forsøgt at komme af med to gange. Jeg endte med at afbryde svangerskabet en tredje gange. Det bør ingen skulle gennemgå, siger kvinden til mirror.co.uk.

Læs også: Lesbisk par fra England brugte 130.000 kroner på dansk sæd

Julie Smith står frem med historien for at gøre opmærksom på, at metoderne til at afbryde et svangerskab ikke altid virker, og at læger kan begå fejl.

Hun var ikke længere sammen med faderen til barnet, som var et forholdsvis kort nekendtskab. Hun var ikke klar til at være alenemor.

Dertil kom, at hun er karrieremenneske, og at graviditeten ville betyde, at 15 års hårdt arbejde ville være spildte kræfter, hvis hun skulle til at være mor, forklarer hun om baggrunden for sit valg.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip