Chokeret madanmelder: Noma serverer spællende reje med levende myrer

Noma er en af verdens bedste restauranter og kendt for at lege med de nordiske ingredienser og afprøve de kulinariske grænser. Og det må man sige, at Nomas kendte kok René Redzepi lever op til for tiden, hvor Noma-holdet er i den japanske hovedstad Tokyo for at starte en pop-up-restaurant.

Til åbningen af restauranten kunne madanmelderne smage en menu for to - til den nette sum af 8.300 kroner - som bød på en opsigtsvækkende forret bestående af en sprællende kæmpereje, der var pyntet med sæsonens levende myrer. Det skriver Quartz

Læs også: Ad for pokker: Ville du spise disse madvarer, hvis vi kaldte dem ved deres sande navn?

De fleste madanmeldere havde svært ved at tro deres øjne og finde ud af om, de skulle gå ombord i den kravlende og sprællende tallerken. Men ud fra anmeldelserne at dømme faldt retten alligevel i nogenlunde god jord.

"Retten udnytter insekternes naturlige reserver af "myresyre", som kan efterligne surheden fra citrus", skrev en anmelder om oplevelsen.

"De små nålestik af skarp surhed er et perfekt match til det søde lyserøde rejekød", noterede en anden madanmelder.

Læs også: Noma er igen verdens bedste restaurant

Myrerne, som kravler på kæmperejen, er naturligvis håndplukket af Noma-holdet.

Det er ikke første gang, Noma byder deres gæster på myrer. For få år siden serverede den verdenskendte restaurant okse-tatar med myrer i Danmark.  

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip