Choknederlag kan hjælpe Wozniacki til Serena-møde

Den 20-årige canadier Eugenie Bouchard har taget tennisverdenen med storm i 2014, hvor hun spillet sig ind i top-10 og senest nåede finalen ved Wimbledon.

Men på hjemmebane i den stærkt besatte WTA-turnering Rogers Cup i Montreal faldt hun med et brag i anden runde.

Modstanderen var på papiret ellers yderst overkommelig i skikkelse af amerikaneren Shelby Rogers, der blot rangerer som nummer 113 i verden.

Men Rogers overraskede og tildelte Bouchard to såkaldte æg på vejen til den sensationelle sejr, der kom til at lyde på 6-0, 2-6, 6-0.

Resultatet kan nemt få indflydelse på Caroline Wozniackis videre færd i turneringen.

Danskeren vandt selv nemt i første runde med 6-1, 6-1 over slovakken Daniela Hantuchova og skal nu møde tjekken Klara Koukalova, som hun har slået tre gange tidligere i ligeså mange møder. Mødet er programsat til onsdag aften dansk tid.

Wozniacki er klar favorit til at nå tredje runde, og her skulle hun så have mødt kometen Bouchard, der ville have været en svær udfordring.

Men det møde kan altså afblæses efter canadierens nederlag. Nu er kvalifikationsspilleren Rogers i stedet den mulige modstander.

Skulle Wozniacki også komme forbi hende, venter formentlig den største udfordring af alle på WTA-touren verdens nummer et, Serena Williams, i kvartfinalen.

Danskeren har i øvrigt gode erfaringer med Rogers Cup. Hun vandt turneringen i 2010.

/ritzau/

 

Dagens Gossip