Chokpris: Få bilen synet for 250 kroner

Er det tid til at få bilen synet, kan det godt betale sig at kigge sig grundigt for. For er man villig til at køre lidt efter et billigt syn, så kan man faktisk få bilen synet til 250 kroner. Det oplyser DR Sjælland.

Og det er en rekordlav pris. At et bilsyn nu kan fås i den prisklasse viser, at konkurrencen blandt bilsynsfirmaerne er hård.

Og Niels Rask Larsen, formand for Dansk Lokalsyn, der organiserer de mindre synsvirksomheder, påpeger da også, at prisen lige nu ligger alt for lav:

- Man kan ikke syne biler 250 kroner og tjene penge på det. Det er simpelthen umuligt, siger Niels Rask Larsen til DR Sjælland.

Bilsynet blev givet frit, da Statens Bilinspektion i 2005 mistede monopolet på at syne bilen for eventuelle fejl og mangler, så man er sikker på, at det er forsvarligt at køre i den.

I 2005 kostede det 450 kroner at få bilen synet. Men nu er prisen nogle steder faldet til 250 kroner.

Hos ABC Bilsyn Rønnede på Sydsjælland kan man få sin bil synet for 250 koster. Og indehaveren er enig med Dansk Lokalsyn.

- Man kan ikke leve af et bilsyn til 250 kroner. Men konkurrence er benhård, og der er simpelthen ved at blive for mange synshaller, siger Jens Andersen, der er indehaver af ABC Bilsyn, til DR Sjælland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip