Chris Brown afviser studehandel i voldssag

Sagen stammer fra oktober, hvor Brown blev anholdt efter et slagsmål med en fan uden for et af byens fine hoteller. R&B-stjernens modpart brækkede næsen, men Brown afviser at have gjort noget ulovligt og ved et indledende retsmøde i går kom det frem, at han også nægter at handle med anklageren.

Denne har tilbudt at reducere sigtelsen til simpelt overfald, men svaret er foreløbig nejtak. Browns forsvarer Mark Geragos har anmodet om at gennemse hotellets overvågningsvideoer fra den aften, hvor sammenstødet fandt sted. Først derefter vil han tage stilling til statsadvokatens oplæg.

Geragos’ celebre klient afvikler for tiden en dom, der har sendt ham på rehabiliteringsklinik i tre måneder. Her skal den 24-årige sanger lære at styre sit temperament.

Dommen er faktisk et resultat af sangerens frivillige forsøg på at blive den korte lunte kvit. Han lod sig i efteråret indlægge til behandling på en klinik i Malibu, men blev hurtigt smidt ud - for vold. Efter 13 dages ophold smadrede Brown nemlig en rude i sin mors bil med en sten.

Sangeren skal møde i retten i Los Angeles igen i februar, hvor dommeren vil se en status over hans fremskridt. Sagen fra Washington starter også i februar.

Browns livvagt Christopher Hollosy er ligeledes sigtet for vold

 

Dagens Gossip